A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куньєвська сільська територіальна громада
Харківська область, Ізюмський район

Рішення сільської ради №207 «Порядок денний»

Кількість переглядів: 118
Скликання: 8 скликання
Сесія: 9 Сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 31.05.2021
Автор: Ворохта І.І.
Номер документу: 207
Назва документу: Порядок денний
Прикріплені файли:

31 травня 2021 р. відбулася IX чергова сесія VІІІ Куньєвської сільської ради

УКРАЇНА

КУНЬЄВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІЗЮМСЬКОГО РАЙОНУ

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ІХ  сесії   VIIІ скликання

від  31  травня   2021 року  

                                                                                                        №  207

Про затвердження порядку

денного ІХ сесії  VIIІ  скликання

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільська рада

ВИРІШИЛА:

Затвердити для розгляду на ІХ сесії VIIІ скликання сільської ради такий порядок денний:

1.Про внесення змін до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року «Про сільськийбюджет Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області на 2021 рік» та додатків до нього.

2.Про проведення інвентаризації земель.

3.Про оприлюднення проекту рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік».

4.Про оприлюднення проекту рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік»

5. Про встановлення ставки акцизного податку з реалізованих суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території  Куньєвської сільської ради на 2021 рік.

6.Про встановлення  ставок  єдиного податку на 2022 рік

7. Про виділення міжбюджетних трансфертів на співфінансування проекту «Ефективна медицина в громаді».

8.Про затвердження Комплексної програми запобігання виникнення пожеж, надзвичайних ситуацій та зменшення їх наслідків в Куньєвській сільській раді  на 2021-2025 роки.

9.Про затвердження програми “Комплексної програми”Безпечна  громада”.

10.Про надання житлового приміщення за догором найму житла для тимчасового проживання гр.Держковій І.С.                                                          

11.Про надання одноразової грошової  матеріальної допомоги на поховання.

12.Про надання матеріальної допомоги на лікування.

14.Затвердження технічної документації і передача у власність земельної ділянки гр.Лук”янову Володимиру Вікторовичу.(с.Куньє,1,7350)

15.Затвердження технічної документації і передача у власність земельної ділянки гр.Власенко Володимиру Дмитровичу(с.Щасливе,0,2500)

16.Затвердження технічної документації і передача у власність земельної ділянки гр.Байрачному Олегу Ігоровичу (с.Щасливе,02316)

17.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Костенко Миксиму Станіславовичу.

18.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Могільніченко Марині Андріївні.

19.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Житовоз Сергію Миколайовичу.

20.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дяченко Вікторії Олегівні.

21.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Без”язичний Володимиру Леонідовичу.

22.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Морозу Сергію Сергійовичу.

23.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Усачову Віктору Володимировичу.

24.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Нечипоренку Ігорю Борисовичу.

25.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Яцун Олені Миколаївні.

26.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шершню Вадиму Дмитровичу.

27.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дергоусовій Наталії Костянтинівні.

28.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Безкорсій Альоні Володимирівні.

29.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тітову Дмитру Юрійовичу.

30.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єрмоленко Денису Олесандровичу.

31.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Свечинському Миколі Андрійовичу.

32.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Машкіній Олені Євгеніївні.

33.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Чепеленку Дмитру Лео


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь