A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куньєвська сільська територіальна громада
Харківська область, Ізюмський район

Рішення сільської ради №431 «Рішення сесії № 431»

Кількість переглядів: 123
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 Сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 29.06.2021
Автор: Ворохта І.І.
Номер документу: 431
Назва документу: Рішення сесії № 431
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

КУНЬЄВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІЗЮМСЬКОГО РАЙОНУ

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Х сесії VIIІ скликання

від 29 червня 2021 року                                                                                                   № 431

 

Про затвердження порядку

денного Х сесії VIIІ скликання

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільська рада

ВИРІШИЛА:

Затвердити для розгляду на Х сесії VIIІ скликання сільської ради такий порядок денний:

1.Про внесення змін до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року «Про сільський бюджет Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області на 2021 рік» та додатків до нього.

2. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік.

3. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік.

 

4.Про внесення змін до структури апарату фінансового відділу Куньєвської сільської ради.

 

5. Про внесення змін до програми соц.економ розвитку Куньєвськї сільської ради .

6.Про надання згоди АТ «Укргазвидобування» в особі ГПУ «Шебелинкагазвидобування» на укладання договору про встановлення земельного сервітуту з ТОВ «СК ВОСТОК» .

7.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га Ровчак Аллі Анатоліївні.

8.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Штупун Петру Анатолійовичу.

9.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Ровчак Світлані Павлівні.

10.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Ровчаку Ярославу Павловичу.

11.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Андрущенко Олені Іванівні.

12.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Андрущенко Валерію Анатолійовичу.

13.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Штупун Наталії Андріївні.

14.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Тихомировій Жанні Олександрівні.

15.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Шаповалу Віталію Івановичу.

16.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Вольвак Ніні Олександрівні.

17.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Широкорад Володимиру Миколайовичу.

18.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Ровчаку Родіону Віталійовичу.

 

19.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Шумейко Сергію Леонідовичу.

20.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель державної власності розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Жудіну Олександру Володимировичу.

21.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель державної власності розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Кошман Євгеній Олександрович.

22.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель державної власності розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Тарасюк Ользі Василівні.

23.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га Пелих Вадиму Івановичу.

24.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Землякову Денису Валерійовичу.

25.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Загребельному Олександру Васильовичу.

26.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Ярославцевій Ірині Володимирівні.

27.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Турко Олександру Валерійовичу.

28.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Висоцькій Світлані Миколаївні.

29.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Терещенко Олегу Вікторовичу.

30.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Корзун Олександру Миколайовичу.

31.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Логвінову Ігорю Вячеславовичу.

32.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Хамлик Євгену Олександровичу.

33.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Єрьоміну Максиму Валерійовичу.

34.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Божко Олексію Миколайовичу.

35.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки за рахунок земель сільськогосподарського призначення розташованої за межами населених пунктів на території Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,00 га,Шаповал Юлії Іванівні.

36.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 2,0000 га.Запорожченко Віктору Миколайовичу.

37.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 2,0000 га.Лагоші Івану Григоровичу.

38.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 2,0000 га.Титаренко Аллі Віталіївні.

39.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 2,0000 га.Магді Андрію Геннадійовичу.

40.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 2,0000 га.Осадчому Івану Григоровичу.

41.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 2,0000 га.Ткаченко Ганні Олександрівні.

42.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 6,6146 га ТОВ “СК Восток”.

43.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 8,5465 га.ТОВ “СК Восток”.

44.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 7,2063 га.ТОВ “СК Восток”.

45.Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ ,площею 5,1031 га.ТОВ “СК Восток”.

46.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 24,8530 га.

47.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 63,4955 га.

48.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 12,8349 га.

49.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 30,4067 га.

50.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 23,5845 га.

51.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 26,9166 га.

52.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 20,000 га.

53.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 17,7934 га.

54.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 25,1806 га.

55.Про припинення дії договору оренди ТОВ “СК ВОСТОК” 25,1806 га.

56.Про дострокове розірвання договору оренди землі від 05 червня 2006 року,укладеного із громадянином України Зінченко Павлом Леонідовичем .

57.Про надання у власність земельної ділянки 7,4701 га,ріллі із земель реформованого КСП “Чистоводівський”.

 Куньєвський сільський голова:                                                             Нерсес НЕРСИСЯН


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь