A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куньєвська сільська територіальна громада
Харківська область, Ізюмський район

Рішення сільської ради №973 «Рішення сесії № 973»

Кількість переглядів: 155
Скликання: 8 скликання
Сесія: 13 Сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 31.08.2022
Автор: Ворохта І.І.
Номер документу: 973
Назва документу: Рішення сесії № 973
Прикріплені файли:

            

УКРАЇНА

КУНЬЄВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІЗЮМСЬКОГО РАЙОНУ

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХІІІ  сесії 

31 серпня   2021 року                                                                      № 973

Про затвердження порядку

денного ХІІІ сесії  VIIІ  скликання

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільська рада

ВИРІШИЛА:

Затвердити для розгляду на ХІІІ сесії VIIІ скликання сільської ради такий порядок денний:

1.Про внесення змін до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року «Про сільський бюджет Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області на 2021 рік» та додатків до нього.

2.Про надання однороазової грошової матеріальної допомоги.

3.Про умови оплати праці  старости Чистоводівського старостиноського округу .

4.Про надання згоди на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Куньєвської сільської ради.

5.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок у власність в розмірі земельної чаастки (паю) членам селянського (фермерського)господарства “Росток” для ведення фермерського господарства.

6.Про розірвання договору оренди з Чернігіним Володимиром Анатолійовичем.

7.Про надання дозволу  на  розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 Гавриліній Тетяні Анатоліївні.

8.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Зеленській  Наталії Юріївні.

9.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Зубахіній Наталії Михайлівні.

10.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Чернігіну Володимиру Анатолійовичу.

11.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Чернігіній Людмилі Миколаївні.

12.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Чернігіній Уляні Володимирівні.

13.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Третяк Назару  Віталійовичу.

14.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Третяк Тетяні Віталіївні.

15.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Іванчук Владиславу Олександровичу.

16.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Іванчук Мирошниченко Володимиру Михайлолвичу.

17.Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  із  земель комунальної власності,яка знаходиться на території  Куньєвської сільської ради,Ізюмського району,Харківської області орієнтованою площею 2,0000 га,Буняк Тетяні Володимирівні.

18.Про надання дозволу  на розробку технічної документації щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі  для ведення ОСГ   площею 1,6000 га,Мірзаєвій Ользі Григорівні.

19.Про надання дозволу  на розробку технічної документації щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі  для ведення ОСГ   площею 1,6000 га,Сіліченко Миколі Михайловичу.

20.Про надання дозволу  на розробку технічної документації щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі  для ведення ОСГ   площею 1,6000 га,Шакіній Катерині Григорівні.

21.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,7500 га Логвінову Ігорю Вячеславовичу.

22.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Штупун Петру Анатолі

23.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського район8 Харківської області   площею 2,0000 га Штупун Наталії Андріївні.

24.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Андрущенко Олені Іванівні.

25.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Андрущенко  Валерії Анатоліївні

26.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,7500 га  Землякову Денису Валерійовичу.

27.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,7500 га   Терещенко Олегу Вікторовичу.

28.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,7500 га Ярославцевій Ірині Володимирівні.

29.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,5474 га  Шаповал Юлії Іванівні.

30.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,5474 га Божко Олексію Миколайовичу.

31.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,7450 га Осадчій Катерині Григорівні.

32.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 1,2620 Ілющенко Костянтину  Юрійовичу.

33.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га Гатежі Юрію Михайловичу.

34.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної1 ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Собіні Михайлу Вікторовичу.

35.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Собіні Наталії Вікторівні.

36.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Савченко Захару Володимировичу.

37.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га Сухоребрій Наиталії Геннадіївні.

38.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Керчі Вікторії Олексіївні.

39.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Швед Любов Василівні.

40.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Луппову Володимиру Станіславовичу.

41.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Лупповій  Наталії Вікторівні.

42.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Рослик Павлу Степановичу

43.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Керчі Ярославу Дмитровичу.

44.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Руденко Андрію Станіславовичу.

45.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Даніловій Вікторії Станіславівні.

46.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000 га  Сировій Марині Сергіївні.

47.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Савченко Оксані  Володимирівні.

48.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Савченко Анастасії Романівні.

 

49.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Журавльовій Ірині Іванівні.

 

50.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Журавльовій  Анжелі Геннадіївні.

 

51.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Погребенко Олені Вадимівні.

 

52.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Бакай Сергію Олександровичу.

 

53.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Макшурі Аліні Олександрівні.

 

54.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Сухомлин Володимиру Геннадійовичу.

 

55.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Перевозник Тетяні Володимирівні.

 

56.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Змієвській Ніні Іванівні.

 

57.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Короткому Миколі Григоровичу.

 

58.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Харун Наталії Сергіївні.

 

59.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Чепчуговій Юлії Григорівні.

 

60.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Чегринець Ганні Анатоліївні.

 

61.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Мілашенко Олександру Олексійовичу.

 

62.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Кравченко Артему Олександровичу.

 

63.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Сороцькій Вікторії Василівні.

 

64.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Бондаренко Владиславу Володимировичу.

 

65.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Свириденко Юрію Анатолійовичу.

 

66.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Саловаренко Єгору Володимировичу.

 

67.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Лях Олександру Сергійовичу.

 

68.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Томах Вячеславу Олександровичу.

 

69.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Чегринцю Сергію Васильовичу.

 

70.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Максименко Тетяні Петрівні.

 

71.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Павлюченко Данилу Романовичу.

 

72.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Ломакіну Микиті Сергійовичу.

 

73.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Ткачу Максиму Олександровичу.

 

74.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Максименко Сергію Павловичу.

 

75.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Сисоєвій Катерині Ігорівні.

 

76.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Какулі Едуарду Анатолійовичу.

 

77.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Максименко Сергію Сергійовичу.

 

78.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га  Жалдак Максиму Олександровичу.

 

79.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Гомоненку Дмитру Віталійовичу.

 

80.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Лісняк Інні Сергіївні.

 

81.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Урюкаловій Ользі Василівні.

 

82.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Санжаревській Любов Дмитрівні.

 

83.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Єфременко Олександру Вікторовичу.

 

84.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Бугайовій Юлії Михайлівні.

 

85.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Максименко Альоні Віталіївні.

 

86.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Нестеренко Олені Миколаївні.

 

87.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Лучинській Світлані Миколаївні.

 

88.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Кравець Олексію Васильовичу.

 

89.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Кравець Галині Вікторівні.

 

90.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Пархоменко Наталії Вікторівні.

 

91.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Чуб Зої Василівні.

 

92.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Давиденко Ігорю Володимировичу.

 

93.Про  затвердження погодженого проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ, за рахунок сідьськогосподарського призначення,яка розташована за межами населених пунктів  на території Куньєвської сільської ради  Ізюмського району Харківської області   площею 2,0000  га Соколовій Світлані Романівні.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь