A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куньєвська сільська територіальна громада
Харківська область, Ізюмський район

Звернення Голови Куньєвької сільської ради  Нерсисяна Нерсеса Робертовича  з нагоди 35-ої річниці Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2021 12:08
Кількість переглядів: 4235

Сьогодні виповнюється 35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Аварії, яка призвела  до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Цей день поділив життя багатьох людей на “до” та “після”, залишивши по собі глибокий відбиток у пам'яті.  

Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Вона спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Проте найголовніше - трагедія забрала та покалічила людські невинні життя.

Водночас Чорнобильська катастрофа  також показала, наскільки великою може бути людська самопожертва. Адже незважаючи на небезпеку, ліквідовувати наслідки аварії кинулися тисячі людей: пожежників, лікарів, військових, працівників станції, науковців, будівельників та інших.

Кожен із нас має вшанувати цей безстрашний вчинок та прояв мужності ліквідаторів аварії. Самопожертва та хоробрість, яку вони продемонстрували, ніколи не будуть забуті й назавжди залишаться на сторінках історії. 

Чорнобильська катастрофа - це нагадування всім нам, якими катастрофічними можуть бути наслідки людської помилки. Ми повинні завжди пам'ятати про жертви, які довелося понести внаслідок аварії на ЧАЕС. І зробити все можливе, щоб історія ніколи не повторилася знову. 

 

 

 

 

З повагою Куньєвський сільський голова              Нерсес НЕРСИСЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь