Куньєвська сільська територіальна громада
Харківська область, Ізюмський район

Зеленський: за програмою «Велике будівництво» уже відкрито 215 сучасних садочків і шкіл. ВІДЕО

Дата: 07.10.2021 15:07
Кількість переглядів: 1149

 

Фото без опису

З моменту запуску інфраструктурної програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Україні уже відкрито 215 сучасних шкіл та садочків.

Про це йдеться у відео, опублікованому на офіційному Instagram-каналі голови держави.

«Країна, яка прагне бути конкурентоспроможною в сучасному світі, має визнавати освіту та науку своїми дійсно стратегічними пріоритетними сферами. І в кожній з них держава має забезпечити кілька важливих, ключових умов», - говорить Володимир Зеленський на відео.

За його словами, одне з нФото без описуих – створення доступної, безпечної, комфортної та безбар’єрної освітньої інфраструктури.

 

 

«215 шкіл та садочків реконструйовано та побудовано у межах програми «Велике будівництво». І це лише початок», - запевнив президент.

Як повідомлялось, Володимир Зеленський також дав старт реконструкції та модернізації обласних клінічних і дитячих лікарень за програмою «Велике будівництво». За словами голови держави, вони мають відповідати рівню провідних європейських клінік.

Зеленский: по программе «Большая стройка» уже открыты 215 современных садиков и школ. ВИДЕО

Фото без опису

 

С момента запуска инфраструктурной программы президента Владимира Зеленского «Большая стройка» в Украине уже открыты 215 современных школ и садиков.

Об этом говорится в видео, опубликованном на официальном Instagram-канале главы государства.

«Страна, стремящаяся быть конкурентоспособной в современном мире, должна признавать образование и науку своими действительно стратегическими приоритетными сферами. И в каждой из них государство должно обеспечить несколько важных, ключевых условий», - говорит Владимир Зеленский на видео.

По его словам, одно из нихсоздание доступной, безопасной, комфортной и безбарьерной образовательной инфраструктуры.

Фото без опису

 

«215 школ и садиков реконструировано и построено в рамках программы «Большая стройка». И это только начало», - заверил президент.

Как сообщалось, Владимир Зеленский также дал старт реконструкции и модернизации областных клинических и детских больниц по программе «Большая стройка». По словам главы государства, они должны соответствовать уровню ведущих европейских клиник.

 

Код для видео:

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь