A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куньєвська сільська територіальна громада
Харківська область, Ізюмський район

Польські партнери допоможуть відбудовувати амбулаторії та навчальні заклади Харківщини

Дата: 05.03.2024 12:46
Кількість переглядів: 46

Польські партнери допоможуть відбудовувати амбулаторії та навчальні заклади Харківщини

Польські партнери допоможуть відбудовувати амбулаторії та навчальні заклади Харківщини

Про це йшлося під час зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова з представниками Польського центру міжнародної допомоги.

Представники фонду допомагають українцям ще з 2014 року. Нині на Харківщині силами фонду вдалося провести оперативний ремонт понад 100 приватних житлових будинків в Циркунах, Руських Тишках та Змієві. Також замінили вибиті вікна у більш як сотні квартир Салтівського району Харкова.

«Відновлення житлової інфраструктури – один із пріоритетних напрямків нашої роботи. Міжнародні партнери надають ефективну допомогу в ремонті пошкоджених приватних та багатоквартирних будинків. Визначаємо громади, в яких Центр розпочне відновлювальні роботи цьогоріч. Надалі продовжуватимемо комунікацію на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», - зазначив Євген Іванов. 

Також Польський центр міжнародної допомоги планує розпочати відновлювальні роботи в об’єктах медичної галузі, навчальних закладах та забезпечення ЦНАПів безбар’єрним середовищем. 

«Працюємо над розробкою профільної програми, яка має запрацювати в поточному році. Передбачається відновлення пошкоджених амбулаторій, окремих відділень, ремонт та облаштування укриттів в закладах освіти для запуску офлайн освіти. Окремий напрямок – забезпечити об’єкти соціальної сфери усім необхідним для прийому людей з інвалідністю», - повідомив заступник голови місії в Україні Міхал Кульпінський. 

Крім того, організація продовжить допомагати жителям віддалених та деокупованих населених пунктів гуманітарною допомогою. 

«Плануємо сконцентрувати увагу на тих населених пунктах, де пошкоджена інфраструктура та відсутні крамниці. Передусім серед напрямку гуманітарної допомоги будуть гігієнічні набори для маломобільних категорій населення», - зазначила голова місії в Україні Анна Радецька.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь