A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куньєвська сільська територіальна громада
Харківська область, Ізюмський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оновлено форму Повідомлення про прийняття працівника на роботу

Оновлено форму Повідомлення про прийняття працівника на роботу

Головне управління ДПС у Харківській області доводить до відома платників, що 05.01.2022 набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2021 № 1392 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. № 413 і від 17 квітня 2019 р. № 328» (далі – Постанова № 1392), якою внесено зміни до Порядку повідомлення Державній податковій службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413 із змінами (далі – Постанова № 413).

13:41 28.01.2022

Як декларанту розрахувати базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування щодо нерухомого, рухомого майна, корпоративних прав, цінних паперів, права на отримання дивідендів, процентів інших активів?

Як декларанту розрахувати базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування щодо нерухомого, рухомого майна, корпоративних прав, цінних паперів, права на отримання дивідендів, процентів інших активів?

Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, що відповідно до підпунктів «б» – «е» п. 4 підрозділу 9 прим. 4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 п. 14.1 ст. 14 ПКУ активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у тому числі:

13:37 28.01.2022

Велике будівництво

Велике будівництво

У рамках програми Президента #ВеликеБудівництво команда на Харківщині у 2021 році реалізувала немало проектів.  Інфраструктура Харківської області поповнилася сучасними об'єктами – медичними та освітніми закладами, оновленими культурними центрами, дорогами та мостами.  Загалом у 2021 році на «Велике будівництво» Харківщині  охопилило 41 проєкт ". Збудовано та відремонтовано 172 км доріг державного значення та 120 км місцевих доріг, 6 мостів. Ця програма – це не лише про будівництво сучасних об'єктів інфраструктури, а й про філософію ставлення держави до потреб громадян.  Проте ще більше глобальних планів буде реалізовано у нинішньому 2022-му році! Про них розповімо згодом.

13:24 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь